Coach Profiel

Over Joshua Bruers

Met een passie om te ondersteunen en begeleiden, heb ik het proces van "Mindfulness" eigen gemaakt. Door deze uiterst zinvolle beleving kwam ik er achter dat coaching iets is waar ik vanaf deze nieuwe fase mee bezig diende te zijn.

Ik geef ook Taiji Quan les als een instructeur die mensen helpt hun vecht en vlucht reacties te overwinnen door middel van gevoelsoefeningen, meditatie en ademhalings-oefeningen om overweldigende emoties en reacties het hoofd te bieden.

Een van mijn overtuigingen is dat het waardig om van dienst te zijn voor anderen. Persoonlijk groei is daarom ook erg belangrijk voor mij. Niets maakt mij blijer gepassioneerde individuen zien hun doelen en dromen te behalen. Vooral wanneer ik weet dat ik er toe heb mogen bijgedragen .
Bruers Coaching logo klein
BRUERS
COACHING

Ervaring Met Burnout

In 2010 werd mij ineens alles veel te veel. De burn-out klachten begonnen mijn leven te overheersen en al snel voelde ik me bar slecht. Ik heb maanden veel op bed gelegen want tijdens het slapen kon ik de klachten niet voelen. Blijkbaar was ik te lang en te vaak over mijn grenzen gegaan en kon ik mijn limiet niet inzien of voelen. Negeren van signalen die mijn lichaam me gaf was ik ondertussen al ver voorbij tot op een dag ik door mijn lichaam dus een halt op geroepen werd.

In het begin wilde ik geen hulp en dacht ik dat het wel voorbij zou gaan na verloop van tijd. Niet dus! Ik ben naar de huisarts geweest maar die hulp was niet genoeg, er was voor mij dus is iets anders nodig. Burn-out was een onderwerp dat op dat moment niet zo heel bekend was zoals dat het nu is. Na twee jaar kwam ik erachter, zonder hulp hoe ik eruit kon komen. Door het luisteren naar mijn eigen gevoel en signalen die mijn lichaam gaf leerde ik mijn grenzen beter te kennen.

Ik was echt koppig!

Ik wilde perse onderzoeken hoe ik het beste kon herstellen. Ik heb alles geprobeerd zoals psychologen en verschillende alternatieve therapieën. Wil je het geheim weten om van een burn-out herstellen? Daadwerkelijk werken aan een herstel! En er zijn heel wat aspecten om aan te werken tijdens een burn-out. Met de opgedane kennis uit mijn ervaring heb ik besloten opleidingen te volgen om er nog meer over te leren. Mijn missie is nu mensen met de opgedane kennis en mijn ervaring te helpen en begeleiden om van een burn-out te herstellen.

Heb jij ook hulp nodig bij je burn-out? Neem dan contact met mij op om een gratis intake gesprek in te plannen

Met lieve groet,

Joshua Bruers

Visie

Mijn persoonlijke ervaring met burn-out, oosterse filosofie en coaching geeft mij een breed perspectief en bied een unieke aanpak.

Lineair en cyclusmatig denken in balans brengen om vervolgens het beste uit beide werelden toe te passen in het dagelijks leven. Ook geven de oosters georiënteerde oefeningen ons een tool om gevoelsmatig onszelf aan te passen op een positieve manier.

Ik breng westerse coaching, oosterse filosofie en oefeningen samen en combineer dat met mijn natuurlijke empathie, inzicht en ervaring.

De creatie van iets moois wat ik kan inzetten om mensen te begeleiden naar een beter gebalanceerd persoonlijk leven, emotionele huishouding en werksituatie. Maar vooral mentale weerbaarheid en een algeheel gevoel van welzijn.


CONTACTCOACH TILBURG
© Copyright 2020- Bruers Coaching- All Rights Reserved
Stress, Burnout & Life Coach Tilburg
KVK: 80941370
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram